Príšerná vražda v Pakistane: Novomanželku donútili vypiť kyselinu, lebo priniesla malé veno

NETKY.SK • 29 September 2015, 13:05 • 2 min
Príšerná vražda v Pakistane: Novomanželku donútili vypiť kyselinu, lebo priniesla malé veno

ISLAMABAD - Nedávno zosobášená Pakistanka zomrela po tom, čo ju manželova rodina prinútila vypiť kyselinu ako trest za veno, ktoré priniesla a ktoré podkladali za nedostatočné. Informovala o tom dnes agentúra DPA s odvolaním sa na miestnu políciu.

slovakia

left justify in out

Zločin sa stal v pondelok v oblasti mesta Daska v provincii Pandžáb. Policajné zdroje uviedli, že 25-ročná Takrím Bíbí sa vydala 4. septembra a jej nových príbuzných nahnevalo jej veno. "Previezli ju do nemocnice, kde podľahla vnútorných poraneniam spôsobeným požitím kyseliny," dodal policajný predstaviteľ. Zabitie žien s nedostatočne veľkým venom je v Pakistane bežné. Minulý týždeň zabil manžel jedom 26-ročnú Pakistanku v tej istej oblasti mesta Daska a dôvod bol rovnaký - nepriniesla dostatočné veno. Polícia sa snaží vypátrať manžela, páchateľa zločinu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona