Prírodné zdroje majú pozitívny vplyv na štúdium

NETKY.SK • 2 August 2017, 12:41 • 2 min
Prírodné zdroje majú pozitívny vplyv na štúdium

Pýchou jednej z najlepších univerzít v susednom Rakúsku, ktorá sa nachádza v meste Salzburg, je bezpochyby objekt s názvom Unipark. Jeho súčasťou sú vzdelávacie priestory, ale aj obrovská knižnica s viac než 400 tisíc ponúkanými produktmi.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Tak ako mnoho ďalších vzdelávacích inštitúciách, aj interiér Uniparku Salzburgskej univerzity projektovo realizoval úspešný tím spoločnosti NEUDOERFLER. Pri koncepte samotnej rekonštrukcie pritom kládol veľký dôraz na čo najväčšie využite prírodných zdrojov. Cítiť to pri vstupe do jednotlivých miestností, či už vo forme nábytku, ale aj ich presklenených častí. Cieľom bolo čo najefektívnejšie využiť prírodné svetlo. Práve jeho vplyv má totiž podľa rôznych štúdii pozitívne účinky na samotné štúdium.

 

Využite aj vy bohaté skúsenosti, ktorými spoločnosť NEUDOERFLER disponuje. Nechajte si nielen poradiť, ale aj zrealizovať rekonštrukciu interiérových priestorov vašich vzdelávacích priestorov. Určite neoľutujete.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies