Prípravy na protestný pochod Gorila 2 vrcholia

NETKY.SK • 3 Február 2012, 08:00 • 2 min
Prípravy na protestný pochod Gorila 2 vrcholia

Prípravy na protestný pochod Gorila 2 vrcholia - Politika Prípravy na popradský protest Gorila 2 vrcholia, organizátori pochodu očakávajú v piatok (3. 2.

slovakia

left justify in out

img

Prípravy na popradský protest Gorila 2 vrcholia, organizátori pochodu očakávajú v piatok (3.2.) podvečer bohatú účasť. Stretli sa s príslušníkmi polície, aby pomohli dohliadnuť na bezpečnosť zhromaždenia. Mesto Poprad im poskytlo celoročné pódium na Námestí sv. Egídia v medzikostolí. 
      Vzhľadom na veľké mrazy tu bolo potrebné odstrániť súvislú vrstvu ľadu, ktorá by priebeh akcie mohla znepríjemniť. Na pódiu dostanú priestor aj občania. "Účastníci zhromaždenia budú môcť slobodne vyjadriť svoj názor. Ich prejav bude časovo ohraničený na maximálne päť minút, nesmie obsahovať vulgarizmy a v žiadnom prípade nemôže byť súčasťou predvolebnej kampane ktorejkoľvek politickej strany. Takisto budeme dohliadať na to, aby prejavy nediskriminovali žiadnu skupinu občanov," povedal muzikant Zbyňo Džadoň, ktorý je zároveň hlavným organizátorom pochodu v Poprade.
      Na sociálnej sieti už svoju účasť potvrdilo viac ako 1000 ľudí. "Rekordne rýchlo sme sa vyšplhali na toto číslo. Teším sa, že ešte stále existujú ľudia, ktorí sú odhodlaní niečo zmeniť a vyjsť do ulíc. Budem už len dúfať, že tí, ktorí svoju účasť prisľúbili, aj reálne prídu, " dodal Džadoň. 
      Popradský protest Gorila 2 za začne v piatok o 16.00 h na Námestí sv. Egídia v Poprade a potrvá do 18.00 h. Skupina demonštrantov sa bude po úvodných prejavoch presúvať po celom námestí, pričom cieľ bude opäť v oblasti medzikostolia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies