Prípravy na novú plesovú sezónu odštartuje Orange Fashion Šatami zo srdca

NETKY.SK • 29 November 2011, 05:17 • 2 min
Prípravy na novú plesovú sezónu odštartuje Orange Fashion Šatami zo srdca

Prípravy na novú plesovú sezónu odštartuje Orange Fashion Šatami zo srdca

slovakia

left justify in out

img

Módna prehliadka Orange Fashion spustí odpočítavanie do otvorenia novej plesovej sezóny v pondelok 5. decembra. Deviaty ročník prestížneho podujatia opäť predstaví aktuálne trendy spoločenskej módy od renomovaných slovenských návrhárov. Premiéru bude mať jedinečná kolekcia Šaty zo srdca, ktorá rovnako ako Ples v opere, podporí charitatívnu myšlienku s cieľom pomôcť Detskému kardiocentru v Bratislave. TASR informoval Tomáš Turčan zo spoločnosti Relations Consulting.
Orange Fashion sa tento rok odohrá na móle v Divadelných dielňach Slovenského národného divadla. Svoje kolekcie večerných plesových rób tam uvedú piati etablovaní domáci návrhári - Jana Gavalcová, Boris Hanečka, Marcel Holubec, Hana Převrátilová a Lenka Sršňová. Doplní ich aj predstaviteľka českej módnej scény Denisa Nová.
Okrem hlavnej kolekcie plesových modelov predvedie šesť známych tvárí slovenského šoubiznisu aj špeciálnu líniu večerných spoločenských šiat, tzv. Šaty zo srdca. "Kolekcia bude predmetom internetovej dražby na www.plesvopere.sk/satyzosrdca. Jej výťažok bude určený na rovnaký účel ako výťažok zo vstupného na Ples v opere - a tým je pomoc deťom s chorým srdiečkom," vysvetlila Andrea Cocherová, zástupkyňa hostiteľa Plesu v opere, spoločnosti Orange Slovensko.
Trendmi na nadchádzajúcu plesovú sezónu sa môžu inšpirovať všetci, ktorých zaujíma plesová móda. Živý prenos módnej prehliadky bude prístupný na www.facebook.com/OrangeSlovensko 5. decembra od 20.00 hodiny. Kolekcia Šiat zo srdca bude pre širokú verejnosť dostupná od 6. decembra v rámci online dražby.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies