Pripravujú životopisnú snímku o zakladateľovi magazínu Playboy Hughovi Hefnerovi

NETKY.SK • 10 Apríl 2017, 11:21 • 2 min
Pripravujú životopisnú snímku o zakladateľovi magazínu Playboy Hughovi Hefnerovi

LOS ANGELES - Americká produkčná spoločnosť RatPack pripravuje životopisnú snímku o zakladateľovi magazínu Playboy Hughovi Hefnerovi.

slovakia

left justify in out

Firma producenta a režiséra Bretta Ratnera kúpila práva na filmové spracovanie života 91-ročného rodáka zo Chicaga a na plánovanom projekte bude spolupracovať so spoločnosťou Playboy/Alta Loma Entertainment. "V uplynulých rokoch bolo veľa záujmu a rozhovorov o celovečernom filme o mojom živote. Vždy som veril, že sa v naozaj správnom čase zídu pre tento projekt vhodní kreatívni partneri. Verím, že sme v Brettovi Ratnerovi a RatPack Entertainment našli tých správnych partnerov. Veľmi sa teším na túto spoluprácu," uviedol Hefner vo vyhlásení. 

Film sa zameria na Hefnera ako na muža vychovaného v konzervatívnej metodistickej domácnosti, ktorý sa postupne prepracoval na ikonu sexuálnej revolúcie. Prvé vydanie Playboya vydal v decembri 1953 a na jeho obálke bola herečka Marilyn Monroe. Pre magazín neskôr pózovali aj Kim Basinger, Drew Barrymore, La Toya Jackson, Nancy Sinatra, Samantha Fox či Carnie Wilson. Svoje príspevky na jeho stránkach v minulosti zverejnili napríklad autori ako Ian Fleming, Vladimir Nabokov, Chuck Palahniuk alebo Haruki Murakami. Hefner je známy pre svoj pôžitkársky životný štýl, ale aj za prekonávanie spoločenských tabu. Je tiež politickým aktivistom a filantropom. Producentmi snímky budú spomínaný Ratner a John Cheng. Hefner, Dick Rosenzweig a Peter Jaysen budú zase výkonnými producentmi. Pre projekt momentálne hľadajú scenáristu. 

Zatiaľ nepomenovaná snímka nie je prvou snahou o sfilmovanie Hefnerovho života. Do filmovej podoby sa ho snažili napríklad preniesť aj Brian Grazer zo spoločnosti Imagine Entertainment spolu s Oliverom Stoneom. John Hoffman a Scott Silver sa postarali o scenár pre ich snímku a Brett Ratner ho mal režírovať. Snímka sa spájala s hercami Robertom Downeym Jr. a Hughom Jackmanom. Štúdio Universal však projekt neskôr zrušilo. Neskôr sa po zakúpení práv o Hefnerov životopisný film snažilo štúdio Warner Bros. s Jerrym Weintraubom. K ich projektu napísal scenár zase Peter Morgan. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies