Pripravujú spin-off filmu Jednotka samovrahov

NETKY.SK • 17 Máj 2016, 15:24 • 2 min
Pripravujú spin-off filmu Jednotka samovrahov

BRATISLAVA - Spoločnosť Warner Bros. pripravuje spin-off očakávanej snímky Jednotka samovrahov. Centrom príbehu novinky má byť Harley Quinn, no podľa informácií týždenníka The Hollywood Reporter (THR) by sa v snímke mali objaviť aj ďalšie komiksové hrdinky a antihrdinky ako napríklad Batgirl či členky tímu Birds of Prey. Spomínanú Quinn stvárni Margot Robbie, ktorá sa v tejto úlohe predstaví aj v spomínanej Jednotke samovrahov.

slovakia

left justify in out

Ďalšie detaily o projekte nie sú zatiaľ známe. Ako však uvádza THR, o scenár sa postarala autorka. Podľa informácií za vznikom snímky stála práve 25-ročná Robbie, ktorá sa počas prípravy na svoju úlohu zamilovala do ženských postáv z dielne spoločnosti DC Comics a sama našla scenáristku, ktorá jej pomohla spustiť projekt.


Harley Quinn je známa ako protivníčka Batmana a partnerka Jokera. Vo filme Jednotka samovrahov je členkou tímu rovnomennej agentúry, ktorá združuje superzločincov. Tí sa výmenou za kratšie tresty zúčastňujú na nebezpečných misiách.

 

Okrem Robbie sa vo filme ako členovia jednotky predstavia Will Smith (Deadshot), Adam Beach (Slipknot), Jai Courtney (Kapitán Boomerang), Cara Delevingne (Enchantress), Karen Fukuhara (Katana), Joel Kinnaman (Rick Flag), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc) a Jay Hernandez (El Diablo).

 

Okrem nich sa vo filme ako Joker ukáže Jared Leto. Herecké obsadenie dopĺňajú Common, Ben Affleck či Scott Eastwood. Film sa do slovenských kín dostane 4. augusta.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies