Pripravujú snímku inšpirovanú životom Stana Leeho

NETKY.SK • 14 September 2016, 16:29 • 2 min
Pripravujú snímku inšpirovanú životom Stana Leeho

HOLLYWOOD - Americká spoločnosť Twentieth Century Fox pripravuje snímku inšpirovanú životom amerického autora komiksov, vydavateľa, producenta a herca Stana Leeho. Nepôjde však o klasický životopisný film, ale o akčnú snímku odohrávajúcu sa v 70. rokoch minulého storočia a s Leem ako hlavným hrdinom.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter, podľa ktorého by novinka mala byť v štýle akčného filmu Kingsman: Tajná služba (2014) či snímok s agentom 007 Jamesom Bondom v podaní Rogera Moorea.


Deväťdesiattriročný bývalý prezident spoločnosti Marvel Comics sa bude spolu s partnerom z POW! Entertainment Gilom Championom podieľať na projekte ako výkonný producent. Produkčne sa pod novinku podpíšu tiež Marty Bowen a Wyck Godfrey, ktorí stoja za upírskou ságou Twilight (2008 - 2012), akčným filmom Labyrint: Útek (2014) či pripravovanom sci-fi Power Rangers, ktoré je rebootom seriálu Strážcovia vesmíru (1993 - 1996). Scenárista, režisér či herecké obsadenie pripravovaného projektu však zatiaľ nie sú známi.


Stan Lee, vlastným menom Stanley Martin Lieber, vytvoril zo spoločnosti Marvel Comics giganta v oblasti komiksovej tvorby. Je spolutvorcom Spidermana, Hulka, Fantastickej štvorky, Iron Mana a ďalších obľúbených komiksových postáv. V mnohých filmoch z produkcie Marvel Comics sa objavil v cameo úlohách. V roku 2011 mu odhalili hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies