Pripravujú seriál podľa filmu Svadba môjho najlepšieho priateľa

NETKY.SK • 15 Október 2015, 12:31 • 2 min
Pripravujú seriál podľa filmu Svadba môjho najlepšieho priateľa

LOS ANGELES - Romantická komédia Svadba môjho najlepšieho priateľa (1997) sa dočká pokračovania, a to v podobe televízneho seriálu.

slovakia

left justify in out

Projektu sa ujme americká televízna stanica ABC, ktorá sa zaviazala vytvoriť scenár. Ako uviedli predstavitelia ABC, seriál by mal dejovo nadväzovať na záver snímky. O dej 30-minútových epizód sa postará autor pôvodného scenáru Ronald Bass, ktorý sa scenáristicky podieľal aj na vzniku filmov Rain Man (1988) či Ako prichádzajú sny (1998).

 

Romantická komédia režiséra P.J. Hogana rozpráva príbeh o kritičke jedál Julianne, ktorá sa zaľúbi do svojho najlepšieho priateľa Michaela vo chvíli, keď sa rozhodne oženiť. V snahe získať ho sa spolu so svojím kamarátom Georgeom, ktorý predstiera, že je jej snúbenec, dostáva do zábavne nepríjemných situácií. V pôvodnej snímke z roku 1997 sa v hlavných úlohách predstavili Julia Roberts (Julianne) a Dermot Mulroney (Michael).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona