Pripravujú remake filmu Hriešny tanec

NETKY.SK • 9 December 2015, 15:47 • 2 min
Pripravujú remake filmu Hriešny tanec

BRATISLAVA - Romantická dráma Hriešny tanec (1987) sa dočká nového spracovania. Postará sa o to americká spoločnosť Lionsgate TV.

slovakia

left justify in out

V pripravovanom trojhodinovom filme sa ako Baby predstaví herečka a speváčka Abigail Breslin. O réžiu sa má postarať Wayne Blair. Scenár pripravila Jessica Sharze. Autorka pôvodného scenára Eleanor Bergstein sa zasa ujme úlohy jednej z výkonných producentiek. Nové spracovanie filmu odvysiela televízia ABC, hoci dátum premiéry nie je zatiaľ známy. Tvorcovia nezverejnili ani meno herca, ktorý stvárni Johnnyho.


Snímka Hriešny tanec priniesla príbeh mladej Baby, ktorá s rodičmi a sestrou prichádza do hotela na prázdniny. Počas pobytu sa zoznámi s tanečným inštruktorom Johnnym a prežije s ním nielen prvú lásku ale aj premenu na sebavedomú ženu. V obľúbenej romantickej snímke si zahrali Jennifer Grey (Baby) a Patrick Swayze (Johnny), pre ktorého titul znamenal zlom v kariére. Skladbe (I've Had) The Time Of My Life z filmu udelili Oscara v kategórii Najlepšia pôvodná filmová pieseň. V roku 2004 sa do kín dostala snímka Hriešny tanec 2: Havanské noci, ktorej tvorcovia zasadili príbeh na Kubu. Nakrútiť remake Hriešneho tanca sa spoločnosť Lionsgate pokúšala už v roku 2011, no napokon projekt zastavila.


Abigail Breslin si v roku 2007 vyslúžila nominácie na Oscara a britskú filmovú cenu BAFTA za vedľajšiu rolu v dramédii Malá Miss Sunshine (2006). Zahrala si aj vo filmoch Znamenia (2002), 12 podmienok dedičstva (2006), Iba na objednávku (2007), Zabudnutý ostrov (2008), Určite, možno (2008), Zombieland (2009), Pre moju sestru (2009), Enderova hra (2013), Tiesňová linka (2013) alebo Blízko od seba (2013). V súčasnosti účinkuje v seriáli Scream Queens (2015). Ako speváčka vydala album The World Now (2015).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies