Pripravujú prequel hororu Prichádza Satan!

NETKY.SK • 29 Apríl 2016, 16:05 • 2 min
Pripravujú prequel hororu Prichádza Satan!

BRATISLAVA - Americký režisér Antonio Campos rokuje o možnosti režírovať prequel hororu Prichádza Satan! (1976), ktorý pripravuje spoločnosť 20th Century Fox. David Goyer a Kevin Turen spolupracujú na produkcii novinky a Ben Jacoby je autorom scenára.

slovakia

left justify in out

Klasický horor Prichádza Satan! režíroval Richard Donner. V snímke si zahrali Gregory Peck, Lee Remick, David Warner, Billie Whitelaw či Harvey Stephens. Jerry Goldsmith získal za soundtrack filmu svojho jediného Oscara.

 

Dva roky po prvej snímke vznikol film Damien: Omen 2 (1978) a následne aj ďalšie pokračovanie Posledné stretnutie (1981). John Moore v roku 2006 režíroval remake pôvodného hororu s názvom Satan prichádza. Podľa príbehu vznikol aj seriál Damien (2016).


Antonio Campos sa ako režisér podieľal na tituloch Afterschool (2008), Simon Killer (2012) či Christine, ktorý mal premiéru tento rok na festivale Sundance. Na prvých dvoch filmoch spolupracoval aj ako scenárista.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies