Pripravujú pokračovanie komédie Moja tučná grécka svadba

NETKY.SK • 12 November 2014, 12:54 • 2 min
Pripravujú pokračovanie komédie Moja tučná grécka svadba

LOS ANGELES - Zástupcovia americkej spoločnosti Universal Pictures potvrdili spoluprácu na pokračovaní komédie Moja tučná grécka svadba (2002). Nia Vardalos sa opäť predstaví ako Toula, pričom sa rovnako ako v prípade prvého filmu postará aj o scenár. Režisérom snímky bude Kirk Jones.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdvaročná Vardalos prezradila ešte v máji v rozhovore pre portál Mashable.com, že na scenári pracovala štyri roky. "Opäť sme pozvali celú rodinu zo snímky Moja tučná grécka svadba a budeme mať aj zopár nových hostí," uviedla vtedy Vardalos, ktorej filmového manžela si znovu zahrá John Corbett. Na produkcii sa bude podieľať aj Tom Hanks. 

 

Film Moja tučná grécka svadba nakrútil režisér Joel Zwick. V komédii sa okrem spomínaných predstavili napríklad aj Michael Constantine, Christina Eleusiniotis, Lainie Kazan, Louis Mandylor, Marita Zouravlioff či Sarah Osman. Niu Vardalos, ktorá si zahrala aj v snímkach ako Connie a Carla (2004) či Môj život v ruinách (2009), vďaka scenáru nominovali na Oscara a za herecký výkon si na konto pripísala aj nomináciu na Zlatý glóbus. Podľa komédie nakrútili aj seriál Môj tučný grécky život (2003). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona