Pripravujú pokračovanie filmu Veľmi nebezpečné známosti

NETKY.SK • 3 Február 2016, 14:27 • 2 min
Pripravujú pokračovanie filmu Veľmi nebezpečné známosti

BRATISLAVA - Spoločnosť Sony Pictures Television nakrúti pre televíznu stanicu NBC pilotný film seriálu Cruel Intentions.

slovakia

left justify in out

Projekt vzniká ako pokračovanie snímky Veľmi nebezpečné známosti z roku 1999, v ktorej sa predstavili Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, Reese Witherspoon a Selma Blair. Dej novinky sa bude odohrávať približne 15 rokov po udalostiach z pôvodného filmu a bude sledovať Kathryn Merteuil (vo filme ju stvárnila Sarah Michelle Gellar, pozn. SITA), ako sa snaží prevziať kontrolu nad rodinnou firmou a tiež nad synom nevlastného brata Sebastiana Valmonta (Ryan Phillippe).


Na pilote sa podieľa režisér a scenárista pôvodného filmu Roger Kumble. Filmár sa spojil s Lindsey Rosin a Jordanom Rossom, ktorí nedávno v Los Angeles predstavili divadelnú paródiu snímky, aby s nimi napísal scenár. Kumble sa okrem toho postará aj o réžiu. Snímka by mala byť hotová do októbra.


Film Veľmi nebezpečné známosti vznikol na motívy románu Nebezpečné známosti francúzskeho spisovateľa Choderlosa de Laclosa. Rozpráva príbeh bohatých nevlastných súrodencov Sebastiana Valmonta a Kathryn Merteuil, ktorí sa radi zahrávajú s citmi druhých. Po tom, čo sa stavia o to, že Sebastian zvedie Annette Hargrove (Reese Witherspoon), sa obaja zamotajú do nebezpečenstiev svojej vlastnej hry. Snímka pre štvoricu spomínaných hercov znamenala prelom v kariére. Na titul síce nadviazali dve filmové pokračovania, úspech prvej snímky však nedosiahli.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies