Pripravujú pokračovanie akčnej snímky Deadpool, scenár bude v rukách Reesea a Wernickea

NETKY.SK • 10 Február 2016, 14:30 • 2 min
Pripravujú pokračovanie akčnej snímky Deadpool, scenár bude v rukách Reesea a Wernickea

HOLLYWOOD - Spoločnosť 20th Century Fox potvrdila prípravy pokračovania akčnej snímky Deadpool (2016). Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter.

slovakia

left justify in out

O scenár sa opäť postarajú Rhett Reese a Paul Wernicke, ktorí sa podieľali aj na prvej snímke. Dvojica má na konte i hororovú komédiu Zombieland (2009) či akčný film G. I. Joe 2: Odveta (2013).

 

Meno režiséra ďalšieho filmu zo sveta X-Menov zatiaľ oficiálne nepotvrdili. Štúdio by však vraj chcelo zachovať pôvodný tvorivý tím, čo by znamenalo návrat Tima Millera na režisérsku stoličku. Úlohu hlavného hrdinu by si mal zopakovať 39-ročný rodák z Vancouveru Ryan Reynolds. Ten si Wadea Wilsona a neskôr aj jeho alter ego Deadpoola zahral už vo filme X-Men Origins: Wolverine (2009).


Film Deadpool prinesie príbeh spomínaného žoldniera Wadea Wilsona, ktorý sa umierajúc na rakovinu zapojil do vládneho experimentu Weapon X. Ten z neho spravil nezničiteľného antihrdinu Deadpoola. V snímke, ktorá sa dostane do slovenských kín vo štvrtok 11. februára, sa okrem spomínaného Ryana Reynoldsa predstavia aj Morena Baccarin, Gina Carano či T.J. Miller.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona