Pripravujú filmovú verziu prvého seriálu o Strážcoch vesmíru

NETKY.SK • 8 Máj 2014, 08:18 • 2 min
Pripravujú filmovú verziu prvého seriálu o Strážcoch vesmíru

USA - Americká spoločnosť Lionsgate a producent Haim Saban pripravujú filmovú verziu prvého seriálu o Strážcoch vesmíru (v origináli Mighty Morphin' Power Rangers, poznámka SITA) z roku 1993.

slovakia

left justify in out

Pripravovaná snímka opäť zobrazí skupinu študentov strednej školy, ktorí majú nadprirodzené sily. Tieto sily im napokon pomôžu zachrániť svet. "Lionsgate je skvelá firma, s ktorou sa nám podarí povýšiť značku Strážcovia vesmíru na novú úroveň," uviedol tvorca prvých seriálov Haim Saban. "Veríme, že sa nám podarí zachytiť svet Strážcov vesmíru a premietnuť ho do unikátnej a nezabudnuteľnej snímky s vlastným posolstvom," dodal producent.

 

Séria o Strážcoch vesmíru debutovala seriálom Mighty Morphin' Power Rangers, ktorý vysielali v rokoch 1993 až 1996. Následne o superhrdinoch vzniklo niekoľko ďalších seriálov a filmov. Zatiaľ posledným je Power Rangers Megaforce, ktorého druhá sezóna mala premiéru vo februári. 

 

Informácie pochádzajú z webovej stránky www.digitalspy.co.uk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona