Pripravujú dokument o rapperovi The Notorious B.I.G.

NETKY.SK • 15 Február 2017, 07:31 • 2 min
Pripravujú dokument o rapperovi The Notorious B.I.G.

BRATISLAVA - Priaznivci zosnulého amerického rappera The Notorious B.I.G. sa môžu tešiť na novú autorizovanú dokumentárnu snímku.

slovakia

left justify in out

Projekt s názvom Notorious B.I.G.: One More Chance pripravujú spoločnosti Submarine Entertainment a ByStorm Films. O jeho réžiu sa postará režisérske duo The Malloys - bratia Emmett a Brendan Malloyovci. Na snímke budú spolupracovať aj Voletta Wallace, matka interpreta, ktorého vlastné meno bolo Christopher George Latore Wallace, a zástupcovia jeho pozostalosti.


Snímka sa zameria na rapperovu kariéru, jeho cestu na výslnie a vplyv jeho tvorby aj po jeho smrti v roku 1997. "Prináša mi toľkú radosť, že hudba môjho syna Christophera tak ovplyvnila hudobnú komunitu a jeho príbehy za posledné roky pozitívne inšpirovali mnoho mladých mužov a žien a stále ovplyvňujú mládež po celom svete," uviedla Wallace v stanovisku.

 

O produkciu snímky sa postarajú David Koh, Dan Braun, Wayne Barrow a Keith Miller. Výkonnými producentmi budú zase Stanley Buchthal, Josh Taekman, Mark Pitts a Josh Braun. Vo filme si interpretovi priaznivci budú môcť vypočuť všetky jeho skladby.


The Notorious B.I.G. debutoval v roku 1994 albumom Ready To Die, po ktorom nahral ešte štúdiovku Life After Death. Tá však vyšla až 16 dní po jeho smrti. Rappera totiž 9. marca 1997 zavraždili v Los Angeles. Posmrtne mu potom vyšli ešte nahrávky Born Again (1999), Duets: The Final Chapter )2005) a Greatest Hits (2007). Bol tiež členom formácie Junior M.A.F.I.A., s ktorou vydal album Conspiracy (1995).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
pracovnik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona