Pripravujú ďalší film o Tupacovi Shakurovi

NETKY.SK • 19 Máj 2015, 13:17 • 2 min
Pripravujú ďalší film o Tupacovi Shakurovi

USA - Americký filmár Gobi M. Rahimi plánuje nakrútiť snímku o rapperovi Tupacovi Shakurovi. Pre svoj zámer založil kampaň na crowdfundingovom portáli Indiegogo, ktorej cieľom je vyzbierať 300-tisíc amerických dolárov potrebných na financovanie titulu.

slovakia

left justify in out

Ide o ďalší pripravovaný titul inšpirovaný zosnulým interpretom. O nakrútenie životopisnej snímky sa zatiaľ bez úspechu snaží spoločnosť Morgan Creek.

Dej snímky s názvom 7Dayz sa zameria na sedem dní nasledujúcich po tom, čo rappera 7. septembra 1996 postrelili v aute na križovatke v Las Vegas. Ako prezradil Rahimi, film má priblížiť jeho zážitky z nemocnice, keď sedel pri umierajúcom interpretovi v obave, že niekto príde a dokončí nepodarenú vraždu. Tieto dni podľa filmára poznačili vyhrážky smrťou, tajní informátori FBI i nespolupráca polície. "Nie je to film o Tupacovi. Je to film s Tupacom. Je o tom, ako zmenil môj život," povedal pre portál Deadline. "Tupac stvárni samého seba. Mám archívny materiál, ktorý doteraz nikto nevidel, a ktorý použijeme vo filme," prezradil tiež filmár, pričom doplnil, že zábery vznikli v čase nahrávania nevydaného albumu One Nation. 

 

Rahimi tiež uviedol, že cieľom jeho počinu nemá byť hľadanie vinníka rapperovej smrti. "Bol som svedkom Tupacových posledných dní a tento príbeh dlhujem jemu a svetu," vyjadril sa tiež režisér, ktorý pre Tupaca nakrútil napríklad videoklip ku skladbe 2 Of Amerikaz Most Wanted z roku 1996. 

 

Tupac Shakur vydal počas života štyri albumy - 2Pacalypse Now (1991), Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z. (1993), Me Against The World (1995) a All Eyez on Me (1996). Ako herec sa predstavil v snímkach Cesta za láskou (1993), Nad košom (1994), Bullet (1996), Za bránami pekla (1997) a Gang policajtov (1997). Rappera 7. septembra 1996 postrelili v aute na križovatke v Las Vegas. Lekári mu dávali 50-percentnú šancu na prežitie. O šesť dní však vo veku 25 rokov zraneniam podľahol. Dva mesiace po smrti mu vyšla piata štúdiovka The Don Killuminati: The 7 Day Theory. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies