Pripravujú animovaný film zo sveta Krotiteľov duchov

NETKY.SK • 2 Október 2015, 13:03 • 2 min
Pripravujú animovaný film zo sveta Krotiteľov duchov

BRATISLAVA - Spoločnosť Sony Pictures Animation pripravuje animovaný film zo sveta Krotiteľov duchov.

slovakia

left justify in out

O produkciu sa má postarať Ivan Reitman, ktorý nakrútil pôvodnú hranú snímku z roku 1984 a jej pokračovanie z roku 1989. Správu potvrdili nemenované zdroje blízke projektu, ktoré prezradili, že novinka by mohla priniesť príbeh z pohľadu duchov. Kto bude snímku režírovať, zatiaľ nie je známe.


Sony v súčasnosti dokončuje aj nový hraný film o Krotiteľoch duchov. V hlavných úlohách sa predstavia Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones a Kate McKinnon. Okrem nich sa v snímke ukážu aj Chris Hemsworth, ktorý sa predstaví ako ich asistent, či Andy García v role starostu New Yorku. Herecké obsadenie dopĺňajú aj Michael K. Williams, Cecily Strong, Matt Walsh, Pat Kiernan a protagonisti z pôvodných filmov Sigourney Weaver, Dan Aykroyd, Bill Murray a Ernie Hudson. Réžiu má na starosti Paul Feig, ktorý je s Katie Dippold aj autorom scenára. Film plánujú uviesť do amerických kín 15. júla 2016.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies