Pripravujú americkú verziu relácie Top Gear

NETKY.SK • 21 Marec 2017, 14:45 • 2 min
Pripravujú americkú verziu relácie Top Gear

BRATISLAVA - Televízia BBC America si objednala americkú verziu britskej motoristickej relácie Top Gear. Novinka s názvom Top Gear America na začiatok ponúkne osem hodinových epizód a vysielať by ju mali začať už koncom tohto roka.

slovakia

left justify in out

Diváci a diváčky budú mať možnosť vidieť nielen novinky zo sveta motoristiky, ale tiež automobily, ktoré sa stali súčasťou americkej histórie. Jazdiť na nich budú naprieč diaľnicami či historickými cestami západnej časti USA. Úloh moderátorov sa zhostia americký herec William Fichtner, dragsterový pretekár Antron Brown a motoristický novinár Tom "Wookie" Ford. V novinke nebude chýbať ani populárny The Stig či každý týždeň nový hosť. 

Obľúbená relácia Top Gear divákom a diváčkam pravidelne prináša zábavné reportáže zo sveta motoristiky. Programom momentálne sprevádzajú americký herec Matt LeBlanc a motoristickí novinári Chris Harris a Rory Reid, pričom v relácii účinkujú tiež nemecká pretekárka Sabine Schmitz a bývalý majiteľ jedného z tímov F1 Eddie Jordan. Hlavným moderátorom bol do minulého leta Chris Evans, ktorý však od projektu odstúpil. Dôvodom mala byť klesajúca sledovanosť a negatívne ohlasy verejnosti, ktoré prišli po tom, ako sa menovaná pätica stala novým moderátorským tímom relácie.

Zoskupenie totiž nahradilo obľúbenú moderátorskú trojicu Jeremyho Clarksona, Richarda Hammonda a Jamesa Maya. Clarkson a Hammond boli moderátormi Top Gearu od roku 2002, May sa k nim pridal o rok neskôr. Spoluprácu s projektom ukončili predvlani po tom, ako Clarkson v marci napadol jedného z producentov programu Oisina Tymona. Trojica následne podpísala zmluvu so spoločnosťou Amazon na tri sezóny novej motoristickej relácie The Grand Tour, ktorá mala premiéru vlani 18. novembra na streamovacej službe Amazon Prime. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies