Pripravujú adaptáciu románu Neila Gaimana a Terryho Pratchetta

NETKY.SK • 21 Január 2017, 10:46 • 2 min
Pripravujú adaptáciu románu Neila Gaimana a Terryho Pratchetta

LOS ANGELES - Americká spoločnosť Amazon Studios pripravuje seriálovú adaptáciu humorného románu Good Omens (v češtine vyšiel v roku 1997 ako Dobrá znamení, pozn. red.), od anglického spisovateľa Neila Gaimana a jeho zosnulého kolegu Terryho Pratchetta.

slovakia

left justify in out

Novinka bude mať šesť epizód, ktoré vzniknú v koprodukcii so spoločnosťami BBC Studios, Narrativia a The Blank Corporation. Spolupracovať bude aj firma BBC Worldwide. Premiéra projektu je naplánovaná na rok 2018, kedy by sa mal predstaviť na službe Amazon Prime Video aj v televízii BBC.


Good Omens sa bude odohrávať v roku 2018, krátko pred apokalypsou, keď je pre ľudstvo pripravený posledný súd. Armády dobra a zla sa začnú zhromažďovať a stratená Atlantída sa znova objaví na povrchu Zeme. Božský plán však sa nepozdáva anjelovi Azirafalovi a démonovi Crowleymu, ktorí sa netešia nadchádzajúcej vojne. Zápletku zamotá aj Antikrist, ktorý nie je tým, kým by podľa všetkých mal byť. Spomínaný Gaiman k sérii pripraví scenár a zároveň sa pod ňu podpíše aj ako výkonný producent. Ďalšími výkonnými producentmi budú Caroline Skinner, Chris Sussman, Rob Wilkins a Rod Brown.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona