Pripravovaný album Lany Del Rey sa volá Honeymoon

NETKY.SK • 7 Január 2015, 12:56 • 2 min
Pripravovaný album Lany Del Rey sa volá Honeymoon

USA - Americká speváčka Lana Del Rey nazvala pripravovaný album Honeymoon.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročná rodáčka z New Yorku v rozhovore pre americký týždenník Billboard prezradila, že na novinku, ktorou nadviaže na vlaňajšiu štúdiovku Ultraviolence, zatiaľ napísala deväť skladieb. Speváčka taktiež uviedla, že album bude znieť inak ako Ultraviolence a bude pripomínať jej druhú radovú nahrávku Born to Die (2012) a EP Paradise (2012).

 

 

"Môj zatiaľ posledný album som dokončila v marci a vydala v júni, pričom som už mala predstavu o jeho nasledovníkovi. Vyvíja sa to smerom, ktorý sa mi naozaj páči," povedala hudobníčka a dodala, že v súčasnosti pracuje aj na coververzii sklady Don't Let Me Be Misunderstood, známej v podaní Niny Simone. "Hľadám ešte zopár piesní, aby som to všetko mohla dať dokopy," vyhlásila interpretka, ktorá nedávno naspievala dve skladby do nového filmu Tima Burtona s názvom Big Eyes (2014). 

 

Lana Del Rey, vlastným menom Elizabeth Woolridge Grant, debutovala v roku 2008 EP nahrávkou Kill Kill, po ktorej vydala album Lana Del Ray a.k.a. Lizzy Grant (2010). Do povedomia verejnosti sa však dostala až v roku 2011 vďaka hitu Video Games, ktorý sa prebojoval do top 10 britského singlového rebríčka. Skladba je súčasťou jej spomínanej druhej štúdiovky Born To Die, ktorá obsahuje aj single Blue Jeans, National Anthem, Dark Paradise, Born To Die alebo Summertime Sadness. S tretím albumom Ultraviolence po prvý raz dobyla americký rebríček Billboard 200. Na konte má aj ďalšie dve EP nahrávky - Lana Del Rey (2012) a Tropico (2013). Speváčka už stihla získať dve BRIT Awards, Q Award, Ivor Novello Award a nominovali ju na dve Grammy či Zlatý glóbus. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona