Prípravný súboj s Novgorodom pre Slovan generálkou na European Trophy

NETKY.SK • 6 August 2013, 14:05 • 2 min
Prípravný súboj s Novgorodom pre Slovan generálkou na European Trophy

BRATISLAVA - Štvrtkový zápas Slovana Bratislava (17.00) s Torpedom Nižnij Novgorod bude pre zverencov trénera Rostislava Čadu posledným prípravným pred novým ročníkom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). Zároveň bude pre nich aj generálkou na piatkový prvý duel (18.00) nového ročníka European Trophy proti tímu UPC Viedeň Capitals.

slovakia

left justify in out

Slovanisti už majú za sebou dva víťazné súboje. V prvom v Prahe zdolali Slaviu 2:1, v druhom (prvom domácom) vyhrali nad Spartakom Moskva 2:0 pred takmer plnými tribúnami. Atmosférou boli unesení aj samotní hokejisti. "Bolo to super, nenájdem asi vhodnejšie slovo ako paráda. Každému hráčovi sa hrá dobre, ak je plné hľadisko a dobrá atmosféra. Ďakujeme našim fanúšikom a verím, že to tak bude počas celej sezóny," vyjadril sa po stretnutí so Spartakom kapitán "belasých" Milan Bartovič.

Dá sa očakávať, že rovnaká atmosféra bude aj na zápase s Torpedom Nižnij Novgorod. Práve na toto mužstvo nemá Slovan z minulého ročníka najlepšie spomienky, keď v dvoch súbojoch s ním získal iba bod za prehru 2:3 po nájazdoch na jeho ľade. V Slovnaft Aréne to bolo ešte horšie, Slovan prehral 1:4. Novgorod až do poslednej chvíle bojoval o play off, postup mu nakoniec unikol. Jeho najproduktívnejším hráčom bol Dmitrij Makarov, v základnej časti v 52 zápasoch zaznamenal 43 bodov (13+30).

Pred novým ročníkom sa Novgorod výrazne posilnil. Medzi veľké opory by mal patriť Wojtek Wolski, poľský rodák s kanadským pasom odohral v NHL celkom 467 zápasov s bilanciou 99 gólov, 167 asistencií. Okrem Wolskeho sa vedenie Torpeda dohodlo pred sezónou aj s bývalým hráčom AK Bars Kazaň a majstrom sveta 2011 Fínom Jarkkom Immonenom, či jedným z najproduktívnejších a najdrahších hráčov fínskej SM-liigy Sakarim Salminenom.

Posledné voľné vstupenky na zápas proti Torpedu Nižnij Novgorod v jednotnej cene 5 eur do všetkých sektorov s označením presného miesta/sedadla sú ešte v predaji v sieti Ticketportal, informovala oficiálna webstránka Slovana.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies