Prípravný duel medzi Frankfurtom a Leedsom v znamení výtržností

NETKY.SK • 22 Júl 2015, 13:50 • 2 min
Prípravný duel medzi Frankfurtom a Leedsom v znamení výtržností

VIEDEŇ - Utorkový prípravný zápas medzi futbalistami Eintrachtu Frankfurt a Leedsu United v rakúskom Eugendorfe zatienili ťažké výtržnosti. Zranení boli príslušníci polície, bezpečnostnej služby aj fanúšikovia z oboch táborov. Podľa portálu kurier.at zatkla polícia 25 výtržníkov.

slovakia

left justify in out

Už pred začiatkom stretnutia odmietlo asi 50 Nemcov zaplatiť za linkový autobus zo Salzburgu do Eugendorfu, no tento incident sa ešte obišiel bez násilia. Následne napadli pri vstupe na štadión personál bezpečnostnej služby a dvoch jej pracovníkov zranili. Polícia výtržníkov zneškodnila a zatkla štyri osoby.

 

Počas zápasu výtržnosti pokračovali a polícia musela neustále zasahovať. Bitka fanúšikov, ktorá sa rozhorela na štadióne, pokračovala aj po stretnutí pred jeho bránami a v centre Eugendorfu, kde ju polícia ukončila za pomoci slzotvorného plynu. V noci na stredu udrel v Salzburgu neznámy muž do tváre jedného z fanúšikov Leedsu a 23-ročný muž skončil v menocnici.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies