Priplatia si nezaočkovaní za zdravotnú starostlivosť?

NETKY.SK • 15 December 2021, 15:02 • 2 min
Priplatia si nezaočkovaní za zdravotnú starostlivosť?

BRATISLAVA - Minister hospodárstva Richard Sulík v rozhovore pre Rádio Expres uviedol, že koaličná rada sa týmto návrhom už zaoberala.

slovakia

left justify in out

Šéf strany Sloboda a Solidarita (SaS) povedal, že práve ľudia, ktorí sa nedali zaočkovať proti ochoreniu COVID-19, zaberajú najviac lôžok v nemocniciach. Priplácanie prirovnal k ošetreniu u zubného lekára. 

 

img

 

Sulík v diskusii s Braňom Závodským potvrdil, že koaličná rada už hovorila o tomto návrhu, no zatiaľ sa na ničom nedohodli. Ich cieľom je nájsť rozumnú dohodu a nastaviť pravidlá. "Diskusia prebieha, ale pýtate sa príliš skoro," dodal. 

 

Prečítajte si tiež: Hlina sa spojil s Druckerom! Podpísali Vianočnú dohodu

 

Minister zopakoval, že jeho strana nie je jednotná v otázke povinného očkovania proti ochoreniu COVID-19 na Slovensku. On sám je proti takémuto nariadeniu, pretože to môže zvýšiť korupciu. "Ľudia musia mať v rámci svojej osobnej slobody právo urobiť aj zlé rozhodnutia," vyjadril sa. 

 

img

 

Možno vás zaujme: Sulík kritizuje konzílium odborníkov. So Sakovou našiel spoločnú reč




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies