Prípadom falošnej plastickej kliniky Adelais sa naďalej zaoberá polícia

NETKY.SK • 27 Január 2017, 16:34 • 2 min
Prípadom falošnej plastickej kliniky Adelais sa naďalej zaoberá polícia

BRATISLAVA – Polícia sa naďalej zaoberá prípadom súkromného zariadenia Adelais Clinique, ktoré v Bratislave okrem iného vykonávalo aj plastické zákroky. TASR informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

slovakia

left justify in out

„Vecou sa v súčasnosti aj naďalej zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I. Vzhľadom na vykonávané procesné úkony, poskytnutie bližších informácií v súčasnosti nie je možné, nakoľko by to mohlo zmariť, alebo sťažiť objasnenie a vyšetrenie veci. Bližšie informácie poskytneme, ak to procesná situácia umožní,“ povedala Mihalíková pre TASR.

 

Bratislavský samosprávny kraj (BSK) minulý rok stopol Adelais Clinique činnosť, pretože nemala potrebné povolenie na vykonávanie plastických operácií, hoci ich robiť mala. Voči klinike vtedy začal aj správne konanie.

 

BSK taktiež odstúpil polícii prípady viacerých nespokojných pacientov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies