Prípadný prezidentský kandidát pravice nemá bez SMK šancu

NETKY.SK • 28 August 2012, 10:54 • 2 min
Prípadný prezidentský kandidát pravice nemá bez SMK šancu

Prípadný prezidentský kandidát pravice nemá bez SMK šancu - Politika Prípadný prezidentský kandidát pravicových politických strán nemá bez SMK šancu na úspech. Myslí si to bývalý predseda strany Pál Csáky.

slovakia

left justify in out

imgPrípadný prezidentský kandidát pravicových politických strán nemá bez SMK šancu na úspech. Myslí si to bývalý predseda strany Pál Csáky.
Pre TASR ďalej uviedol, že by bolo dobré čím skôr sa dohodnúť na kandidátovi a "následne ho budovať". SMK je podľa neho pripravená na rokovania. "Čakáme impulz," poznamenal. Ten môže podľa neho prísť nielen od politických strán, ale aj od občianskej spoločnosti.
Prezidentské voľby sa na Slovensku uskutočnia v roku 2014. Záujem kandidovať avizoval zatiaľ Ján Čarnogurský. Ako možný kandidát sa spomína aj premiér Robert Fico (Smer-SD), bývalý šéf KDH Pavol Hrušovský, bývalý veľvyslanec SR v USA Martin Bútora aj zakladateľ Dobrého Anjela Andrej Kiska, ktorého by chceli liberáli.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona