Prípad úmrtia dvoch českých turistiek: Neschopní Egypťania zatiaľ nevedia nič!

NETKY.SK • 29 August 2013, 15:03 • 2 min
Prípad úmrtia dvoch českých turistiek: Neschopní Egypťania zatiaľ nevedia nič!

HURGHADA – Uplynul už viac ako mesiac od šokujúcej správy o úmrtí dvoch českých turistiek Moniky (†36) a Klárky (†8). Vyšetrovanie vedie egyptská polícia v spolupráci s ich českými kolegami. Aké sú však doterajšie výsledky domácich vyšetrovateľov?

slovakia

left justify in out

Neschopnosť! Takto by sa dala charakterizovať doterajšia činnosť egyptskej polície, ktorá je pravdepodobne viac zaneprázdnená demonštráciami ako riešením prípadu. Egypťania totiž podľa portálu Blesk.cz poslali polooficiálny list svojim českým kolegom, v ktorom nie je de facto nič! „Naši policajti majú v rukách jeden polooficiálny list z policajného riaditeľstva v Káhire, ktorý však fakticky požaduje informácie po českých kriminalistoch,“ povedal pre Blesk policajný zdroj. V liste je miesto odpovedí veľa otázok. Je plný viet typu „potvrďte, že...vyjadrite sa k nášmu poznatku, podľa ktorého...,“ popísal zdroj obsah listu.

Ďalšou zarážajúcou informáciou je, že ešte stále nie sú výsledky prvej pitvy, ktorá bola vykonaná ešte v Egypte. Údajne si na ne vyšetrovatelia počkajú minimálne tri týždne. Hlavným podozrivým naďalej zostáva otec a manžel obetí Petr Kramný, ktorý je stále v Hurghade. Ten sa však pomaly už aj bojí ísť domov, pretože denno denne číta negatívne reakcie na jeho osobu v súvislosti z vraždou.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies