Prípad štyroch mŕtvych v byte v Michalovciach vyšetrujú ako vraždu

NETKY.SK • 18 Január 2023, 11:55 • 2 min
Prípad štyroch mŕtvych v byte v Michalovciach vyšetrujú ako vraždu

MICHALOVCE - Obhliadkou miesta činu začala polícia trestné stíhanie pre trestný čin obzvlášť závažného zločinu vraždy. V súvislosti so štyrmi osobami bez známok života, ktoré našli v utorok (17. 1.) podvečer v jednom z bytov v Michalovciach, o tom TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Lenka Ivanová.

slovakia

left justify in out

Po oznámení na tiesňovej linke našli policajti v byte telá dvoch dospelých osôb a dvoch detí. "Ulicami mesta Michalovce sa okamžite začali šíriť špekulácie, dohady a dezinformácie o tom, čo sa za dverami bytu vlastne stalo a či údajný vrah naďalej nebehá po slobode. Je nevyhnutné upokojiť širokú verejnosť, že podľa doposiaľ získaných, zhromaždených a vyhodnotených informácií ide o rodinnú tragédiu," uviedla. Kedy, akým spôsobom, za akých okolností a prečo k nej vlastne došlo sú predmetom ďalšieho, rozsiahleho vyšetrovania. Poznamenala, že dokumentovanie takejto tragédie je mimoriadne náročné a zdĺhavé. Policajti zaisťovali stopy a dôkazy do skorých ranných hodín, všetky putovali na kriminalisticko-expertízne skúmanie. "Vyšetrovanie prípadov má svoje postupy, v tomto prípade ide aj o mimoriadne citlivý prípad a zverejnenie akýchkoľvek, hoci aj čiastkových informácií, môže zmariť alebo sťažiť ďalší postup vo vyšetrovaní," dodala s tým, že ak zistia informácie, ktoré bude možné verejnosti poskytnúť, zverejnia ich hneď, ako to situácia vo vyšetrovaní dovolí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies