Prípad streľby z airsoftovej zbrane v Bratislave sa stále vyšetruje

NETKY.SK • 4 Júl 2015, 11:02 • 2 min
Prípad streľby z airsoftovej zbrane v Bratislave sa stále vyšetruje

BRATISLAVA – Polícia stále vyšetruje prípad z apríla tohto roka, keď strážcovia zákona prijali viacero oznámení, že partia mladíkov vo vozidle Toyota Hilux údajne strieľa po ľuďoch na viacerých miestach v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Policajti neskôr zistili, že išlo o airsoftovú zbraň. TASR informovala Tatiana Kurucová, bratislavská policajná hovorkyňa.

„Vo vyšetrovaní prečinu výtržníctva naďalej pokračujeme, ukončené nie je. Vo veci naďalej prebieha dokazovanie,“ povedala Kurucová pre TASR.

 

Strážcovia zákona v apríli tohto roka informovali, že osádka vozidla sa s autom pohybovala na bratislavskej zastávke MHD Zochová, na Staromestskej ulici, ako aj na zastávke Lamač, kde jeden člen osádky bol strelcom, druhý držal terč a tretia osoba si všetko natáčala na mobilné zariadenie. Pri streľbe nebol nikto zranený.

 

Poverený príslušník PZ vzniesol obvinenie štyrom Bratislavčanom, ktorí tvorili osádku vozidla, z prečinu výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva. Podľa strážcov zákona išlo o 19-ročného Demiana B., 19-ročného Ľudovíta K., 21-ročného Matúša Č. a 22-ročného Juraja K. Podľa portálu cas.sk je posledne menovaný synom starostu bratislavskej mestskej časti Záhorská Bystrica.

 

Obvinení sú stíhaní na slobode. Za uvedený čin hrozí v súlade s Trestným zákonom trest odňatia slobody až na tri roky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona