Prípad slovenskej modelky, ktorá zabila milionára sa zamotáva: Je tehotná?!

NETKY.SK • 10 Apríl 2014, 14:49 • 2 min
Prípad slovenskej modelky, ktorá zabila milionára sa zamotáva: Je tehotná?!

TRENČÍN – Prípad vraždy britského podnikateľa Andrewa Busha (†48) v jeho luxusnej vile na španielskom pobreží Costa del Sol sa poriadne zamotáva. Obvinená Mária Kukučová (24), ktorá sa sama prihlásila na polícii, je údajne zranená a podľa jej výpovede aj tehotná!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Máriu včera previezli trenčiansky policajti na vyšetrenie do nemocnice, kde sa mala podrobiť zdravotnej prehliadke. Streľbu mala totiž údajne predchádzať hádka a bitka. Denník Plus Jedeň deň dnes informoval o tom, že Mária je tehotná, a tak sa hádka mala týkať alimentov.

 

Mladá modelka sa k vražde priznala, ale podľa nej konala v sebaobrane. Podľa hlavných správ TV Markíza má Mária po celom tele modriny, ktoré jej mal spôsobiť zabitý Brit Andrew Bush.

 

img

 

img

 

img

 

Dvadsaťštyriročná Mária Kukučová je obvinená z vraždy Andrewa Busha v jeho luxusnej španielskej vile neďaleko mesta Estepona. Mária ho mala zastreliť dvomi ranami do hlavy. Trenčiansky prokurátor navrhol pre modelku väzbu, o ktorej by mal dnes rozhodnúť Krajský súd v Trenčíne.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies