VIDEO Šikana v Lučenci: Troch stredoškolákov obvinili z napadnutia 15-ročného chlapca

NETKY.SK • 1 Február 2018, 15:07 • 2 min
VIDEO Šikana v Lučenci: Troch stredoškolákov obvinili z napadnutia 15-ročného chlapca

LUČENEC - Polícia vyšetruje prípad výtržníctva, ku ktorému došlo v stredu 24. januára popoludní v areáli SOŠ technickej na ulici Dukelských hrdinov v Lučenci.

slovakia

left justify in out

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Petra Kováčiková, 18-ročný Marek z Poltára a ďalší 16-ročný mladík z Točnice tam údajne napadli 15-ročného chlapca z Lučenca.

 

"Obvinení ho napadli spoločne, pričom svojho konania sa dopustili na mieste verejnosti prístupnom, v prítomnosti skupiny osôb mladších ako 18 rokov a uvedený čin spáchali na chránenej osobe," uviedla hovorkyňa s tým, že stíhaní sú na slobode. "V súčasnosti prebiehajú v tomto prípade procesné úkony, preto ďalšie informácie k nemu bude možné poskytnúť až neskôr," dodala.

 

V prípade poškodeného 15-ročného mladíka však podľa nej nešlo o jeho prvú nepríjemnú skúsenosť so staršími spolužiakmi. "Chlapca ešte v pondelok 22. januára v zadnej časti areálu SOŠT napadol aj 18-ročný Tibor z Poltára, ktorý ho niekoľkokrát udrel päsťou do oblasti tváre," doplnila Kováčiková s tým, že obvinenie z prečinu výtržníctva bolo vznesené aj voči nemu.

 

Polícia zverejnila na sociálnej sieti aj upravenú (rozostrenú a bez zvuku) verziu videa s útokom troch mladíkov. Poskytol jej ho otec napadnutého študenta.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies