Prípad ako z hororu: Slovák zabil štyroch ľudí vrátane malého dievčatka

NETKY.SK • 15 Júl 2017, 08:50 • 2 min
Prípad ako z hororu: Slovák zabil štyroch ľudí vrátane malého dievčatka

ZLIECHOV - Škaredý prípad vyšetrujú kriminalisti neďaleko českých hraníc. V obci Zliechov bol zadržaný muž, ktorý sa priznal k vražde troch žien a jedného malého dievčatka. Obete podľa všetkého zomreli násilnou smrťou.

slovakia

left justify in out

Vraždu vyšetruje polícia od štvrtka. Rozsiahle kopanie a pátranie prebieha v okolí mužovho domu aj na okraji dediny, kde sa zdržiaval.

 

Polícia pátra po pozostatkoch tiel troch dospelých a dievčatka, ktoré malo mať iba rok a pol. Telá obetí mal spáliť a popol vyvážať práve na okraj mesta.

 

Podozrivým je muž menom Miroslav, ktorý v dedine žije asi tri roky spoločne so svojou priateľkou a malým chlapcom, ktorého mali spoločne týrať.

 

K týranie sa muž priznal, ale počas vyšetrovania vyšlo najavo aj niečo oveľa horšie. Miroslav mal pred štyrmi rokmi zabiť svoju vtedajšiu priateľku a jej dcérku. Podozrivý je aj z vrážd ďalších dvoch ľudí.

 

Sám podozrivý mal polícii ukázať miesto, kam pozostatky svojich obetí rozsypal. Až ich analýza ukáže viac o totožnosti obetí.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona