Prípad agresívneho mladíka na Kramároch pokračuje trestným stíhaním

NETKY.SK • 3 November 2016, 11:29 • 2 min
Prípad agresívneho mladíka na Kramároch pokračuje trestným stíhaním

BRATISLAVA – V prípade agresívneho muža, ktorého v stredu (2. 11.) popoludní zatkla polícia v jednom z bytových domov na Ladzianskeho ulici na bratislavských Kramároch, začal vyšetrovateľ trestné stíhanie za zločin útoku na verejného činiteľa.

slovakia

left justify in out

Mužovi hrozí v prípade preukázania viny až osem rokov za mrežami. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Michal Szeiff.

 

"Krátko po 12.00 h pred vchodom do bytového domu zaútočil 20-ročný muž na policajnú hliadku, ktorá na mieste plnila služobné povinnosti. Vyzbrojený kuchynským nožom sa policajtom vyhrážal zabitím," pripomenul okolnosti stredajšieho prípadu policajný hovorca. "Vzhľadom na vzniknutú situáciu boli na miesto privolaní príslušníci Pohotovostného poriadkového útvaru Odboru poriadkovej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave ako aj policajný vyjednávač, ktorí agresívneho muža v súlade so zákonom obmedzili na osobnej slobode," uviedol Szeiff.

 

Počas zápasu s agresívnym mladíkom utrpeli dve osoby rezné poranenia, ošetrili ich hneď na mieste.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona