Prineste do vášho vzťahu nádych vzrušenia. Váš partner/partnerka to určite ocení

NETKY.SK • 3 September 2020, 11:31 • 2 min
Prineste do vášho vzťahu nádych vzrušenia. Váš partner/partnerka to určite ocení

Určite poznáte okrídlený výrok, že smiech je korením života. A nielen on! Možno to povedať aj vtedy, keď sa snažíme okoreniť svoj sexuálny život, ktorý je vo vzťahu veľmi dôležitý.

slovakia

left justify in out

Samozrejme, nemožno vzťah založiť iba na sexe, ale zohráva v našom partnerskom živote podstatnú úlohu. Ak máme pocit, že sa nudíme vo vzťahu, čo sa týka sexu, mali by sme porozmýšľať nad tým, ako to zmeniť.

 

Na všetko treba dvoch

Platí to o mnohých veciach v ľudskom živote, ani vzťah nie je výnimkou. Každý, kto žije v partnerskom zväzku, vie, že potreby partnera či partnerky sú rovnako dôležité ako tie naše. Nebolo by správne, keby sme pozerali iba na seba a zanedbávali svoju polovičku. Žiaden vzťah by nemal byť jednostranný, lebo povedie skôr či neskôr k zániku.

 

Dôležitou súčasťou spolužitia dvoch ľudí je aj sex. Každému vyhovuje niečo iné aj v sexuálnej oblasti, podstatné je, aby sa partneri dokázali zhodnúť na všetkom a uspokojiť jeden druhého. Niekedy si možno okoreniť sexuálny život napríklad rôznymi pomôckami, ako je vibrátor, ktorý dnes ľahko kúpite v sexshope.

 

Doprajte si vzájomnú rozkoš

Stereotyp vo všeobecnosti nie je dobrý, lebo človeka vnútorne ubíja. O to viac to platí v sexuálnom živote. Preto aj mnohí odborníci na túto oblasť odporúčajú partnerom skúšať viaceré techniky počas sexu, aby si ho naplno užili.

 

Medzi obľúbené sexuálne praktiky patrí aj análny sex. Ak po tom túžia obaja partneri, tak prečo si nedopriať jeho krásu? Existujú všelijaké análne pomôcky, vďaka ktorým si ho môžete vychutnávať plnými dúškami.

 

Hygiena na prvom mieste

Každý pár, ktorý má rád análny sex, určite dbá na stopercentnú hygienu svojich intímnych partií a tiež aj análnych pomôcok. Počuli ste už niekedy o análnej sprche? Ak nie, tak zbystrite pozornosť.

 

Análna sprcha patrí k čoraz viac obľúbeným erotickým pomôckam, pretože už jej používanie je samo o sebe veľmi príjemné. Ak so svojím partnerom/partnerkou často praktizujete análny sex/milovanie, mali by ste predtým určite použiť análnu sprchu, aby ste sa vyhli nepríjemným či trápnym okamihom napríklad v podobe črevných problémov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies