Princovia William a Harry prídu na nakrúcanie Star Wars

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 18:16 • 2 min
Princovia William a Harry prídu na nakrúcanie Star Wars

LONDÝN - Britský princ William a jeho brat Harry navštívia v utorok 19. februára filmové štúdiá Pinewood, kde sa nakrúca ôsma epizóda sci-fi ságy Hviezdne vojny - Star Wars: Episode VIII. Zástupcovia Kensingtonského paláca o tom dnes informovali prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

Kráľovskú návštevu bude po štúdiách sprevádzať predstaviteľka Rey zo snímky Star Wars: Sila sa prebúdza (2015), Daisy Ridley, pričom sa s nimi stretnú aj s režisér ôsmej časti Rian Johnson a herec Mark Hamill, ktorý si vo vesmírnej ságe zahral Luka Skywalkera. Princovia sa počas návštevy zúčastnia aj na produkčných workshopoch a tvorcovia im z filmu predstavia špeciálnu ukážku.


Ôsmy film zo série Star Wars začali v londýnskych štúdiách Pinewood nakrúcať vo februári a premiéru by mal mať 15. decembra 2017. V snímke si okrem Hamilla a Ridley svoje role zopakujú Carrie Fisher, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie a Andy Serkis. Herecké obsadenie dopĺňajú Kelly Marie Tran, Laura Dern a Benicio Del Toro.

 

O réžiu sa postará Rian Johnson a producentmi budú Kathleen Kennedy a Ram Bergman. Ako výkonní producenti sa pod snímku podpíšu J. J. Abrams, ktorý režíroval snímku Star Wars: Sila sa prebúdza (2015), Jason McGatlin a Tom Karnowski.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona