Princezná Madeleine je desať mesiacov po pôrode opäť tehotná

NETKY.SK • 21 December 2014, 11:28 • 2 min
Princezná Madeleine je desať mesiacov po pôrode opäť tehotná

Štokholm - Švédska princezná Madeleine, ktorá vo februári priviedla na svet dcéru Leonore Lilian Mariu, je znova tehotná.

slovakia

left justify in out

Na svojej oficiálnej webstránke o tom informoval švédsky kráľovský palác s tým, že 32-ročná Madeleine by mala svojho druhého potomka priviesť na svet v lete.  "Sme veľmi šťastní a tešíme sa, že sa naša rodina rozrastie o nového člena," uviedli princezná a jej manžel Christopher O’Neill.

 

Dcéra švédskeho kráľa Karola XVI. Gustáva a kráľovnej Silvie sa so 40-ročným britsko-americkým bankárom po prvý raz objavila na verejnosti v roku 2011. Následne 25. októbra 2012 oznámili zasnúbenie a vlani 8. júna sa vzali. V septembri potom dvojica oznámila, že čaká dieťa a o dva mesiace neskôr kráľovský palác potvrdil správy, že princezná bude mať dcéru. Leonore Lilian Maria, ktorá dostala titul vojvodkyňa z Gotlandu a je piata v poradí na kráľovský trón, sa narodila 20. februára v New Yorku, kde dvojica už niekoľko rokov žije. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona