Princezná Charlotte oslavuje 4. narodeniny, takto ju zachytila Kate

NETKY.SK • 2 Máj 2019, 09:49 • 2 min
Princezná Charlotte oslavuje 4. narodeniny, takto ju zachytila Kate

LONDÝN - Dcéra britského princa Williama a jeho manželky Kate dnes oslavuje 4. narodeniny. Pri tejto príležitosti uverejnili jej najnovšie fotografie.

slovakia

left justify in out

Kensingtonský palác dnes čaká oslava. Malá princezná Charlotte sa narodila práve 2. mája v roku 2015, dnes teda oslavuje svoje štvrté narodeniny a jej hrdá mama Kate uverejnila na sociálnej sieti niekoľko roztomilých a hravých fotografií, ktoré sama vytvorila.

 

Vojvodkyňa z Cambridge tieto snímky nafotila ešte v priebehu apríla, pričom vznikli v Kensingtonskom paláci a vo vidieckom sídle rodiny v anglickom grófstve Norfolk.

 

Charlotte je zatiaľ jediným dievčatkom manželov Williama a Kate, má ešte staršieho brata Georga (5) a mladšieho Louisa (1). Je v poradí štvrtou následníčkou na britský kráľovský trón, po starom otcovi princovi Charlesovi, otcovi Williamovi a bratovi Georgeovi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies