Prince zverejnil lyric video k piesni Anotherlove

NETKY.SK • 26 December 2014, 14:17 • 2 min
Prince zverejnil lyric video k piesni Anotherlove

BRATISLAVA - Americký spevák a multiinštrumentalista Prince zverejnil lyric video k piesni Anotherlove.

slovakia

left justify in out

Coververziu skladby speváčky Alice Smith zaradil 56-ročný rodák z Minneapolisu v štáte Minnesota na album Plectrumelectrum (2014). Na spomínanej nahrávke Prince spolupracoval s kapelou 3rdEyeGirl, ktorú tvoria Donna Grantis, Ida Nielsen a Hannah Ford Welton.


Prince, celým menom Prince Rogers Nelson, vydal v roku 1978 prvý album s názvom For You. Odvtedy ponúkal nové nahrávky takmer každý rok. V septembri tohto roka vydal naraz albumy Art Official Age a Plectrumelectrum. Medzi jeho úspešné single patria napríklad 1999, When Doves Cry, Let's Go Crazy, Purple Rain, Raspberry Beret, Kiss, Sign o' the Times, Batdance, Gett Off, Cream či The Most Beautiful Girl in the World. Na konte má sedem cien Grammy, štyri MTV Video Music Awards, Zlatý glóbus i Oscara. V roku 2004 ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy a podľa amerického dvojtýždenníka Rolling Stone je 27. najlepším interpretom všetkých čias.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona