Prince vydá The Hit And Run Album

NETKY.SK • 24 Júl 2015, 15:18 • 2 min
Prince vydá The Hit And Run Album

LONDÝN - Americký spevák a multiinštrumentalista Prince plánuje vydať ďalší album. Novinka, ktorej dátum vydania zatiaľ nie je známy, dostala názov The Hit And Run Album. Informáciu potvrdili členky hudobníkovej sprievodnej kapely 3rdEyeGirl v rozhovore pre BBC Radio 6 Music.

slovakia

left justify in out

Donna Grantis, Ida Kristine Nielsen a Hannah Ford Welton uviedli, že pieseň Hardrocklover, ktorú Prince zverejnil začiatkom júla, je prvým singlom z albumu. Nahrávka bude obsahovať aj staršiu, doteraz nezverejnenú skladbu 1,000 Hugs and Kisses a novú verziu piesne This Could Be Us, ktorá pôvodne vyšla na hudobníkovej ostatnej sólovke Art Official Age (2014). Tú pomáhal produkovať manžel Hannah Ford Welton Joshua Welton, ktorý zároveň spolupracoval aj pri tvorbe The Hit And Run Album. 

 

Muzikantky taktiež vyhlásili, že funky novinka je plná experimentálnych zvukov a je určená predovšetkým verným fanúšičkám a fanúšikom, ktorí poznajú všetky skladby 57-ročného rodáka z Minneapolis. 

 

Prince, celým menom Prince Rogers Nelson, vydal v roku 1978 prvý album s názvom For You. Odvtedy ponúkal nové nahrávky takmer každý rok. Vlani 30. septembra vydal okrem spomínaného počinu Art Official Age aj album Plectrumelectrum, ktorý nahral práve s 3rdEyeGirl. Medzi jeho úspešné single patria napríklad 1999, When Doves Cry, Let's Go Crazy, Purple Rain, Raspberry Beret, Kiss, Sign o' the Times, Batdance, Gett Off, Cream či The Most Beautiful Girl in the World. Na konte má sedem cien Grammy, štyri MTV Video Music Awards, Zlatý glóbus i Oscara. V roku 2004 ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy a podľa amerického magazínu Rolling Stone je 27. najlepším interpretom všetkých čias. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies