Prince v reakcii na parížsky teror odložil plánované sólové európske turné

NETKY.SK • 17 November 2015, 09:30 • 2 min
Prince v reakcii na parížsky teror odložil plánované sólové európske turné

VIEDEŇ/PARÍŽ - Fanúšikovia hviezdy nielen americkej hudobnej scény Princa vo Viedni si na koncert, ktorý sa mal uskutočniť 24. novembra v tamojšej sieni Konzerthaus, budú musieť ešte počkať.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Interpret totiž podobne ako írska formácia U2, americká skupina Foo Fighters a ďalší umelci zrušil avizované sólové turné po Európe v reakcii na teroristické útoky v Paríži z piatka 13. novembra.

 

Vyplýva to z informácií tlačových agentúr APA a Reuters s odvolaním sa na dnešné oznámenia organizátorov parížskeho i viedenského vystúpenia speváka s tým, že sériu Princových vystúpení odložili na dobu neurčitú. Nové termíny tak ešte nie sú známe.

 

Práve koncert vo Viedni mal byť prvým vystúpením Princa v rámci turné A Piano and a Microphone na starom kontinente, kde sa mal ešte predstaviť popri Paríži aj v Dánsku, Holandsku, Nemecku, Nórsku, Španielsku, Švajčiarsku, Švédsku, Taliansku a Veľkej Británii.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona