Prince bez ohlásenia vydal nový album Hit N Run: Phase Two

NETKY.SK • 13 December 2015, 11:16 • 2 min
Prince bez ohlásenia vydal nový album Hit N Run: Phase Two

USA - Americký spevák a multiinštrumentalista Prince vydal v sobotu bez ohlásenia nový album s názvom Hit N Run: Phase Two, ktorý je momentálne dostupný iba prostredníctvom streamovacej služby Tidal.

slovakia

left justify in out

Novinka je pokračovaním nahrávky Hit N Run: Phase One, ktorú uviedol na trh v septembri. Hit N Run: Phase Two obsahuje dvanásť skladieb vrátane už skôr zverejnených Baltimore, RocknRoll Love Affair, Stare a Screwdriver.

 

Päťdesiatsedemročný Prince, celým menom Prince Rogers Nelson, debutoval v roku 1978 albumom For You. Odvtedy ponúkal nové nahrávky takmer každý rok. Medzi jeho úspešné single patria napríklad 1999, When Doves Cry, Let's Go Crazy, Purple Rain, Raspberry Beret, Kiss, Sign O' the Times, Batdance, Gett Off, Cream či The Most Beautiful Girl In The World. Na konte má sedem cien Grammy, štyri MTV Video Music Awards, Zlatý glóbus i Oscara. V roku 2004 ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy a podľa amerického magazínu Rolling Stone je 27. najlepším interpretom všetkých čias. 


Tracklist albumu Prince - Hit N Run: Phase Two: 
01 Baltimore 
02 RocknRoll Love Affair 
03 2 Y. 2 D. 
04 Look At Me, Look At U 
05 Stare 
06 Xtraloveable 
07 Groovy Potential 
08 When She Comes 
09 Screwdriver 
10 Black Muse 
11 Revelation 
12 Big City 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies