Princa Philipa navštívili v nemocnici syn Charles a obaja vnukovia

NETKY.SK • 15 Jún 2013, 11:13 • 2 min
Princa Philipa navštívili v nemocnici syn Charles a obaja vnukovia

LONDÝN - Princa Philipa, hospitalizovaného manžela britskej kráľovnej Alžbety II., ktorý pred štyrmi dňami oslávil v nemocnici už 92. narodeniny, tam dnes navštívili jeho najstarší syn princ Charles a dvaja vnuci, princovia William a Harry.

slovakia

left justify in out

Princ Philip sa v nemocnici zostavuje z operácie v brušnej oblasti, ktorej sa podrobil pred týždňom.

 

Pravdepodobne zostane v nemocničnej starostlivosti ešte ďalší týždeň. S jeho vystúpeniami na verejnosti možno rátať najskôr v priebehu jesene, píše tlačová agentúra DPA.

Chirurgický zákrok si podľa Buckinghamského paláca vyžiadali diagnostické ciele. O prípadnom náleze nie sú známe žiadne podrobnosti.

Britská panovníčka navštívila manžela už začiatkom týždňa, podobne ako najmladší syn panovníckeho páru Edward s manželkou Sophiou.

V nedávnom období princa Philipa hospitalizovali trikrát. V lete 2012 sa v nemocnici zotavoval z infekcie močového mechúra a z jej recidívy, časť vianočných a novoročných sviatkov v roku 2011 strávil v nemocnici kvôli zablokovanej tepne. Dovtedy sa princ tešil mimoriadne dobrému zdraviu, jeho návštevy lekárov súviseli skôr s jeho športovými aktivitami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies