Princa Filipa po niekoľkých týždňoch prepustili z nemocnice

NETKY.SK • 16 Marec 2021, 13:05 • 2 min
Princa Filipa po niekoľkých týždňoch prepustili z nemocnice

Nepredpokladá sa, že ochorenie princa Filipa súviselo s koronavírusom.

slovakia

left justify in out

 Manžela britskej kráľovnej, deväťdesiatdeväťročného princa Filipa, v utorok prepustili z londýnskej nemocnice po liečbe infekcie a podstúpení procedúry v súvislosti so srdcovými problémami.

 

S infekciou ho hospitalizovali 16. februára v súkromnej Nemocnici kráľa Eduarda VII. Neskôr ho na kratší čas preložili do Nemocnice svätého Bartolomeja, ktorá sa špecializuje na liečbu pacientov so srdcovými ochoreniami. Po podstúpení procedúry sa vrátil do Nemocnice kráľa Eduarda VII.

 

Súvisiaci článok: Princ Filip ostáva naďalej v nemocnici, jeho lekár sa snaží verejnosť upokojiť


Odchod princa Filipa z nemocnice zachytili fotografi čakajúci pred jej dvermi. Buckinghamský palác sa zatiaľ ku skončeniu hospitalizácie nevyjadril. Princ aj jeho manželka, kráľovná Alžbeta II., sa proti ochoreniu COVID-19 zaočkovali v januári, pričom svoju vakcináciu zverejnili s cieľom povzbudiť ostatných, aby sa dali zaočkovať.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies