Princ William si buduje veľkú rodinu, Kate privedie na svet ich tretie dieťa!

NETKY.SK • 17 Október 2017, 16:41 • 2 min
Princ William si buduje veľkú rodinu, Kate privedie na svet ich tretie dieťa!

LONDÝN - Britský princ William a jeho manželka Catherine (Kate) by mali privítať na svete ďalšieho potomka v apríli.

slovakia

left justify in out

Dnes o tom informoval Kensingtonský palác, ktorý v septembri potvrdil, že dvojica očakáva tretie dieťa. Zároveň tiež oznámil, že tak ako počas predošlých dvoch tehotenstiev trpí Kate nadmerným dávením (hyperemesis gravidarum).

 

img

Catherine a William sa zoznámili v roku 2001 na univerzite v Škótsku. Pár tvoria od roku 2003. Zásnuby sa konali v októbri 2010, princ svojej nastávajúcej daroval 18-karátový zafírový prsteň, ktorý patril jeho matke. Svadba roka, ako ju označili médiá, sa konala 29. apríla 2011. Ženích navliekol neveste na prst obrúčku z waleského zlata, ktoré darovala svojmu vnukovi kráľovná Alžbeta II. krátko po jeho zásnubách. Dvojicu sobášila hlava anglikánskej cirkvi - arcibiskup z Canterbury Rowan Williams. Ich prvorodený syn George Alexander Louis prišiel na svet 22. júla 2013. Druhorodená dcéra Charlotte Elizabeth Diana sa narodila 2. mája 2015.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies