Princ William sa ako prvý člen britskej kráľovskej rodiny objavil na titulke časopisu pre gejov

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 14:08 • 2 min
Princ William sa ako prvý člen britskej kráľovskej rodiny objavil na titulke časopisu pre gejov

LONDÝN - Britský princ William sa objavil na titulnej stránke lifestylového časopisu pre gejov, pričom sa vyslovil proti zastrašovaniu ľudí kvôli ich sexuálnej orientácii. Informovala o tom dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

William sa tak stal vôbec prvým členom britskej kráľovskej rodiny, ktorý sa objavil na titulnej stránke periodika pre homosexuálov.

 

Vojvoda z Cambridge v časopise Attitude apeloval na mladých ľudí, ktorí sú kvôli svojej sexualite vystavení šikanovaniu, aby sa nebáli vyhľadať pomoc.

 

"Nikto by nemal byť šikanovaný pre svoju sexualitu ani zo žiadneho iného dôvodu a nikto by sa nemal zmieriť s takýmto druhom nenávisti," povedal William, druhý v línii následníctva na britský trón.

 

Titulná strana s fotografiou rozosmiateho princa bola zverejnená aj na internete. Attitude patrí medzi najstaršie a najpopulárnejšie časopisy pre gejov v Británii.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies