Princ William s manželkou Kate a deťmi pricestovali na návštevu Nemecka: Uzatvárajú tu svoje európske turné

NETKY.SK • 19 Júl 2017, 13:18 • 2 min
Princ William s manželkou Kate a deťmi pricestovali na návštevu Nemecka: Uzatvárajú tu svoje európske turné

BERLÍN - Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridgea William a Kate so svojimi dvoma deťmi princom Georgeom a princeznou Charlotte pricestovali dnes na trojdňovú návštevu Nemecka.

slovakia

left justify in out

William a Kate vystúpili z lietadla na medzinárodnom letisku Tegel v Berlíne držiac svoje deti za ruky.

 

Kráľovský pár má dnes na programe obed v priestoroch sídla kancelárky, kde ich krátko po presune z letiska privítala kancelárka Angela Merkelová. Neskôr navštívia Brandenburskú bránu v centre mesta a neďaleký pamätník obetiam holokaustu.

 

Okrem Berlína si následník britského trónu William s rodinou prezrie univerzitný Heidelberg a prístavný Hamburg na severe Nemecka.

 

Členovia britskej kráľovskej rodiny pobytom v Nemecku, kam pricestovali z Poľska, uzatvárajú svoje európske turné v čase problematických rokovaní okolo procesu vystúpenia Spojeného kráľovstva z Európskej únie. Cieľom je potvrdiť priateľské vzťahy s krajinami EÚ.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies