Princ William pred svadbou roztrhal zoznam hostí

NETKY.SK • 22 Máj 2012, 20:10 • 2 min
 Princ William pred svadbou roztrhal zoznam hostí

Princ William pred svadbou roztrhal zoznam hostí - Celebrity Britský princ William pred svadbou s Catherine, vojvodkyňou z Cambridgeu, roztrhal zoznam svadobných hostí, pretože nikoho z nich nepoznal. Poradila mu to jeho stará mama, kráľovná Alžbeta II.

slovakia

left justify in out

img

Britský princ William pred svadbou s Catherine, vojvodkyňou z Cambridgeu, roztrhal zoznam svadobných hostí, pretože nikoho z nich nepoznal. Poradila mu to jeho stará mama, kráľovná Alžbeta II. "Podali mi zoznam so 777 menami a ja ani Catherine sme nepoznali ani jedno z nich. Šiel som za ňou (kráľovnou, pozn. SITA) a povedal som jej: 'Počuj, mám tu tento zoznam, nikoho nepoznám, čo mám robiť?' A ona na to: 'Znič ho a začni svojimi priateľmi, potom dopíšeme tých, ktorých musíme. Je to tvoj deň,'" vysvetlil v upútavkách na dokument, ktorý pripravuje televízia ITV1. Princ tiež prezradil, že v noci pred svadbou spal len hodinu, pretože bol nervózny a pod jeho oknom čakalo množstvo ľudí.

Princ William sa vo Westminsterskom opátstve ženil 29. apríla 2011. Mladý pár sobášom prijal vojvodský titul. Z Williama sa stala Jeho kráľovská výsosť vojvoda z Cambridgeu a z Catherine Jej kráľovská výsosť vojvodkyňa z Cambridgeu. Ženích navliekol neveste na prst obrúčku z Waleského zlata, ktoré darovala svojmu vnukovi kráľovná Alžbeta II. krátko po jeho zásnubách. Catherine, rovnako ako princezná Diana v roku 1981, nesľúbila Williamovi pred oltárom poslušnosť, ale "lásku, podporu, úctu a starostlivosť". Dvojicu oddávala hlava anglikánskej cirkvi, Arcibiskup z Canterbury, Rowan Williams. Svadbu princa a jeho neurodzenej vyvolenej sledovali státisíce ľudí po celom svete. Médiá ceremóniu označili za svadbu roka.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies