Princ William na univerzite používal iné meno! Prečo práve toto?

NETKY.SK • 16 Marec 2018, 18:10 • 2 min
Princ William na univerzite používal iné meno! Prečo práve toto?

LONDÝN - Celá britská kráľovská rodina je pod neustálym dohľadom médií a svet vie o každom ich pohybe.

slovakia

left justify in out

Keď ste budúci kráľ Anglicka, v škole (ako všade inde) len ťažko splyniete s davom. Princ William po nástupe na Univerzitu v St. Andrews v roku 2001 chcel mať pokoj a študentský život ako všetci. Predstavte si, že by celý svet vedel o tom, čo ste robili v bare a aké známky dostávate. Stačí, že to vedeli všetci spolužiaci. Médiá prekvapivo súhlasili a nechali princa v kľude sa vzdelávať.

 

Princovi Williamovi to ale nestačilo a svoje „súkromie“ chcel umocniť ešte ďalším opatrením. Vymyslel si prezývku „Steve,“ píše Mirror. Jednoduché, obyčajné, dobrý nápad. Falošným menom ho oslovovali všetci kamaráti a údajne aj jeho súčasná manželka Kate Middleton, s ktorou boli spolužiaci. Je ťažké uveriť tomu, že niekoho naozaj oklamal, ale tak si to prial.

 

Najskôr bola jeho oborom história a umenie, potom sa zameral na štúdium geografie. Doštudoval v roku 2005 a získal titul Master of Arts. Je to najvyššie akademické ocenenie, aké sa kedy následníkovi britského trónu dostalo.

 

"Dnes je pre mňa veľmi zvláštny deň a som šťastný, že ho môžem zdieľať s rodinou a hlavne s babičkou, ktorá sa veľmi snažila prísť, napriek zlému počasiu," povedal princ William na svojom ceremoniáli pre Telegraph.

 

"Dôkladne som si užil čas strávený na St. Andrews a je mi veľmi ľúto, že musím odísť," dodal. Jasné, veď kto by sa chcel vrátiť do paláca, komentuje The Ladbible.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies