Princ William dnes končí ako pilot záchrannej služby

NETKY.SK • 27 Júl 2017, 15:15 • 2 min
Princ William dnes končí ako pilot záchrannej služby

LONDÝN - Britský princ William dnes končí s povolaním pilota vrtuľníka leteckej záchrannej služby East Anglia Air Ambulance. Ako oznámil Kensingtonský palác, vojvoda z Cambridgea si odpracuje nočnú zmenu a zúčastní sa na stretnutí s denným tímom. Okrem toho sa tiež vyfotí so svojimi kolegami vo vrtuľníku, ktorý uplynulé dva roky pilotoval.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný vnuk kráľovnej Alžbety II. pôsobil v East Anglia Air Ambulance od marca 2015. O tom, že prestane pracovať ako pilot vrtuľníka leteckej záchrannej služby, informoval Kensingtonský palác v januári.

 

Princ William tak bude môcť prevziať viac úloh prislúchajúcich kráľovskej rodine. Okrem toho tiež s manželkou Kate a deťmi Georgeom a Charlotte bude tráviť viac času v Londýne, kde bude štvorročný princ navštevovať škôlku, a menej času vo svojom vidieckom dome v Norfolku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies