Princ William a Kate sa stretli s režisérom Petrom Jacksonom

NETKY.SK • 10 Apríl 2014, 11:01 • 2 min
Princ William a Kate sa stretli s režisérom Petrom Jacksonom

BLENHEIM - Britský princ William a jeho manželka Kate sa dnes počas návštevy múzea letectva na Novom Zélande stretli s režisérom filmu Pán prsteňov sirom Petrom Jacksonom, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridgea navštívili múzeum v správnej oblasti Marlborough na Južnom ostrove v rámci svojho trojtýždňového turné po Novom Zélande a Austrálii. Oscarový režisér previedol kráľovský pár po vonkajšej expozícii vojenských lietadiel z prvej a druhej svetovej vojny, ktorá je súčasťou múzea.

 

Kate a William majú pred sebou náročné dva týždne plné plánovaných aktivít od ochutnávky vína v miestnych viniciach, cez výlet člnom po návštevu mesta Christchurch, ktoré v roku 2011 poškodilo silné zemetrasenie. 

 

Princ William s manželkou Kate a osemmesačným princom Georgeom zostanú na Novom Zélande do 16. apríla. Potom navštívia Austráliu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies