Princ Harry sa vracia do armády: Bude slúžiť v Austrálii?!

NETKY.SK • 25 Apríl 2013, 10:56 • 2 min
Princ Harry sa vracia do armády: Bude slúžiť v Austrálii?!

SYDNEY - Austrálska armáda by mohla dostať prominentnú posilu z britskej kráľovskej rodiny. V jej radoch má šesť mesiacov slúžiť princ Harry, ktorý si už "odkrútil" niekoľko mesiacov ako pilot vrtuľníka v Afganistane. Informoval o tom dnes denník The Australian.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ však nie je oficiálne potvrdené, že princ bude v Austrálii naozaj slúžiť. Nerozhodlo sa ani o mieste a čase Harryho prevelenia k protinožcom. Austrálske ministerstvo obrany sa odmietlo k novinovému článku vyjadriť. Samotný princ podľa informácií denníka The Australian vyjadril želanie slúžiť po boku austrálskych vojakov.

Princ Harry iba v januári skončil svoje pôsobenie ako pilot vrtuľníka britskej armády v Afganistane. V nepokojnej provincii Helmand na juhu krajiny slúžil päť mesiacov. Okrem toho, že bol druhým pilotom bojového vrtuľníka Apache, obsluhoval aj palubné zbrane. Rozruch spôsobili jeho slová, že počas misií na likvidáciu bojovníkov Talibanu mu pomohla jeho záľuba v herných konzolách PlayStation a Xbox, vďaka čomu má "rýchle palce".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies